SSKKs logo

SSKK:s Elektroniska Nyhetsbrev - Arkiv

Jonas Dahlgren är redaktör för SSKKs Elektroniska Nyhetsbrev. Jonas bevakar korrschacket nationellt som internationellt med tonvikt på SSKK:s medlemmars framfart. Målsättningen är att skicka ut ett nyhetsbrev i månaden.

Om du vill få dessa nyhetsbrev ska du skicka ett tomt mail till sskkbrev-subscribe@yahoogroups.com. Därefter dyker nyhetsbreven upp i din e-postlåda med jämna mellanrum.

Om du vill tipsa Jonas om någon nyhet når du honom på e-postadress jonas.dahlgren@schack.se.

 

SSKKbrev Nummer 90 -15 juni 2007 - Årgång 7

Officiellt nyhetsbrev från Sveriges Schackförbunds Korrschackkommitté

Redaktör för SSKKbrev: jonas.dahlgren@schack.se

EXTRA NYHETSBREV


 786. NY OMGÅNG AV CHAMPIONS LEAGUE


Några av våra medlemmar har hört av sig angående nästkommande ICCF Champions League. Jan Malmström har åtagit sig att samordna anmälningarna och vara lagkapten. Vi tackar för detta och vidarebefordrar hans upprop:

Hej alla spelsugna i SSKK!

Det är dags för en ny stortävling på ICCF-servern. Den 1 september startar den tredje omgången av Champions League, en lagtävling uppdelad i flera divisioner. Ett lag består av fyra spelare. Nya lag får spela i Div D eller Fast Track, se FAQ http://www.iccf-webchess.com/Message.aspx?message=173

Är du intresserad att spela med, skriv till Jan.Malmstroem@spray.se (eller ring 0580-32121) senast 31 juli. Du kan också anmäla dig som reserv. Uppge ICCF- eller närschackrating (Fide eller svenskt). Startavgiften är 440 kr/lag (dvs 110 kr/person). Närmare instruktioner ges när lagen är klara.

Jan Malmström