SSKK - brev

 

Nummer 191 - 3 december 2014 - Årgång 14

 

***********

 

Officiellt nyhetsbrev från Sveriges Schackförbunds Korrschackkommitté (SSKK)

 

Hemsida: www.schack.se/SSKK/

 

Redaktör: jonas.dahlgren@schack.se

 

 

**********

 

1456. QWARFORT VINNER ÖPPNA SM 2012

Det står nu klart att Fredrik Qwarfort är vinnare av Öppna SM 2012. Fredrik har tagit 6 poäng av 7 och har ett återstående parti. Ingen spelare har möjlighet att gå förbi honom. Clas Engwall står på 4 poäng med två återstående partier varav ett mot Fredrik. Men även om Clas kommer upp på 6 poäng så vinner Fredrik på särskiljning. Vi gratulerar Fredrik!

 

1457. ÖPPNA SM 2015

I mars nästa år startar tredje upplagan av vårt populära Öppna SM i korrschack. Tävlingen spelas på ICCF-servern, men även postala spelare kan vara med. SSKK-medlemskap krävs ej. För detaljer se fullständig inbjudan. Sista anmälningsdag är 28 februari 2015.

Tomas Carnstam

 

1458. STYRELSENYTT

Det har skett några förändringar i SSKK:s styrelse. Sebastian Nilsson har avgått som ordförande p.g.a. tidsbrist. Ny ordförande blir Per Söderberg. Sebastian kvarstår dock i styrelsen som suppleant. Vidare hälsar vi en ny styrelseledamot välkommen till styrelsen i form av Sonny Colin. Aktuell besättning

 

1459. VETERAN-SM 2014

Förlängd anmälningstid: Intresseanmälan senast 10.12 till sskk@schack.se. Tävlingen spelas på ICCF-servern, men spelare utan internet kan spela postalt. I övrigt se fullständig inbjudan.

TC

 

1460. VÄNSKAPSLANDSKAMPER

Den 1 mars startar en trippelmatch på server mot Venezuela, Peru och Kuba (man kan välja enstaka match). Närmast därefter följer en match mot Slovakien (15.6, blandad). Mer info om våra vänskapslandskamper hittar du här. Vår svenska lagkapten Sture Olsson har för övrigt jubilerat och SSKKbrev vill passa på att gratulera honom i efterhand. Förutom födelsedagen har han också jubilerat som lagkapten med sina 25 år och som förstklassig schackredaktör i 30 år för Upsala Nya Tidning (UNT). UNT har uppmärksammat jubilaren i en trevlig artikel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

__._,_.___

Posted by: "Jonas Dahlgren" <Jonas-dahlgren@telia.com>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a new topic Messages in this topic (1)

.

__,_._,___